Vi sælger trailere i hele Europa, men det ved du måske allerede. De seneste år har vores forhandlere og tilfredse kunder stillet os forskellige spørgsmål. Disse spørgsmål har vi samlet og angivet nedenfor for at hjælpe dig. 

Du har måske planer om at sammensætte og bestille en trailer via vores praktiske konfigurator, men har spørgsmål. Du kan finde svarene på denne side. 

Har du allerede en trailer fra Eduard, og ønsker du mere information om dinladtrailer, tiptrailer eller autotrailer? Spørgsmål herom er besvaret nedenfor. Kan du ikke finde dit spørgsmål? Vores kloge hoveder sidder klar til at besvare dine spørgsmål. 

Oftest stillede spørgsmål

Kan jeg bestille direkte hos Eduards Trailer Factory?

Du kan hente information, købe og få servicering via vores godkendte salgssteder. Du kan finde en Eduard forhandler tættest på dig på https://www.trailers-eduard.dk/forhandler.

Hvor kan jeg besøge en Eduard forhandler?

Vores Eduard forhandlere er glade for at modtage dig på deres salgssteder. Du er velkommen til at besøge en af vores godkendte Eduard forhandlere! Du kan finde dem på https://www.trailers-eduard.dk/forhandler.

Kan jeg henvende mig til enhver Eduard forhandler efter køb?

Du kan altid henvende dig til dit Eduard salgssted, men også til vores godkendte Eduard salgssteder i Europa og Schweiz. Find en Eduard forhandler i nærheden af dig på https://www.trailers-eduard.dk/forhandler

buitenkant Eduards Trailer Factory

Produkter

Ladtrailere, tiptrailere, autotrailere, vi har alle typer. Med mere end 10.000 forskellige modeller finder du helt sikkert en trailer, som er egnet til dit behov. Har du brug for hjælp til at vælge? Besøg en godkendt Eduard forhandler

Hvornår kan jeg forvente at modtage min Eduard trailer?

Din Eduard forhandler kan give dig en indikation af den forventede leveringstid. Når din trailer leveres, udfører vores Eduard forhandler endnu en leveringsinspektion. Hvad betyder det? Det kan du se her.

Hvordan konfigurerer jeg en trailer?

Gå til vores konfigurator på https://www.trailers-eduard.dk/forhandler. Her kan du vælge mellem en ladtrailer og en trailer med tip. Her er målene angivet, så du kan vælge den rigtige størrelse. Udfør alle trin, og sammensæt traileren, som du ønsker den. Du vil også blive vist den trailer, som du har sammensat, samt prisen. På den måde sammensætter du din perfekte trailer.

 

Kvalitet

Eduard fokuserer på den højeste pris-kvalitetsgaranti. Vi tilbyder med sikkerhed en af de mest robuste trailere til den bedste pris. Kvalitet er derfor altafgørende hos Eduard. 

Jeg har desværre en beklagelig bemærkning til min trailer, hvad nu?

Besøg et Eduard salgssted eller en godkendt Eduard forhandler i din region. De gennemgår din bemærkning sammen med dig, og rapporterer den om nødvendigt til Eduards Trailer Factory. Vores godkendte Eduard forhandlere tilbyder omgående den nødvendige efter-service. 

Hvor længe er der garanti på min trailer?

Registrer din trailer på https://www.trailers-eduard.dk/registrering-af-trailer/ for at få 2 års fabriksgaranti på din trailer fra produktionsdatoen. Vi giver vi 6 måneders garanti på batterier. 

Dokumenter

Du har brug for en række dokumenter for at kunne køre lovligt med din trailer. Men hvilke dokumenter er det? Her besvarer vi nogle af de vigtigste spørgsmål. Har du brug for mere information? Bed en af vores Eduard forhandlere om råd.

Kan jeg registrerer min trailer til 100 km/t?

Din Eduard forhandler kan forsyne dig med et dokument for 100 km/t. Oplys altid dit køretøjs identifikationsnummer. 

Hvad er COC?

COC står for Certificate of Conformity. Dette er din trailers pas. Du skal melde tab eller tyveri til politiet. Du modtager et bevis, som du kan medbringe til din Eduard forhandler for at anmode om en ny COC.

Kan jeg registrere min trailer til en lavere vægt?

Du kan anmode om dette under bestilling eller efter levering af din trailer, så længe traileren ikke er registreret. Der gælder andre regler i Frankrig. Hent information hos din Eduard forhandler. 

Jeg har købt min trailer i udlandet. Hvordan håndterer jeg papirarbejdet?

Så skal du først importere din trailer. Det gøres gennem toldstedet i det land, som du ønsker at importere din trailer til, med følgende dokumenter: 

  • Købsfaktura 

  • COC (Certificate of Conformity) 

 

Som angivet, er vores Eduard forhandlere vores første kontaktpunkt. De kan rådgive og hjælpe dig med information, vedligeholdelse, dokumenter og alt, hvad du ellers har brug for. Du kan finde vores forhandlere via vores dealer locator. 

Konfigurer din egen Eduard-trailer

Åbn konfigurator

Find en Eduard-forhandler i nærheden

Find en forhandler