Byggeri

Hvad enten du er professionel fagmand, skal anbringe et stillads, lægge tag eller har et tømreprojekt; det hele starter med det rigtige udstyr på det rigtige sted. Og det transporterer du med den rigtige trailer.

Opdage
trailer

Landskabspleje

Der er få sektorer, hvor der bruges så mange forskellige trailere som til landskabspleje. Der anvendes ofte en særlig trailer til hver maskine, afhængig af vægt, størrelse og læssevinkel. Træplejere bruger ofte trailere med tip. Lange dobbeltakslede eller treakslede trailere anvendes især til transport af planter og træer. Vælg og sammensæt en trailer helt efter dine ønsker.  

Opdage
snoeien

Allround

Du har et lille firma. Du stiller store krav til dig selv, og forventer det samme af din trailer. Du vælger modellen og typen, som passer til dine arbejdsopgaver. Stor eller lille, let eller tung. Dine ønsker gør forskellen. Du skal transportere lydudstyr, eller vægge og gulve til en stand. Så har du brug for en stabil trailer, som kan læsses tilstrækkeligt og er udstyret med nok fastgørelsespunkter. Men forestil dig også et erhverv som ballonskipper. En ballonskipper har mange forskellige typer udstyr og materialer, som skal transporteres.  

Opdage
trailer

Autotrailer

Du er mekaniker, og skal bruge en trailer til at transportere biler. Både til aflevering, reparation og motorstop. Men vi må heller ikke glemme hobbyisterne, som er bidt af smukke, specielle biler, oldtimers eller supercars. De, som tager autocamperen på ferie, synes måske det er smart at medbringe et separat transportmiddel. Det er f.eks. praktisk, når der skal købes ind eller til en tur på stranden. Eller til en hyggelig køretur i omgivelserne. En lille trailer til transport af en lille bil kan være en løsning. Eduard har den rigtige trailer til dig.  

Opdage
trailer

Motorsport

Hastigheden, friheden, vinden i håret. Eduard har en trailer til enhver motor- og bilsportentusiast. Til den ivrige rallykører og autocrosser, som tilbringer weekenden i sandet eller på baneasfalten eller på smalle landeveje og i robuste industriområder. Og til den stolte ejer af en oldtimer, der er forsigtige med sin værdifulde ejendel, og ønsker at transportere den sikkert. 

Opdage
trailer motor

Privat person

Du er én, der laver ting. Du har altid gang i et projekt. Ordne have eller hjælpe en ven med at flytte. Eller måske igen en tur til den smukke campingplads i Sydfrankrig. Med den praktiske 3D-konfigurator sammensætter du nemt din valgte trailer. 

Opdage
IMG_6513_verhuishuif-achterkant JPEG

En Eduard-trailer til enhver sektor

Eduard har trailerløsninger til mange forskellige sektorer. Find ud af, hvad en Eduard-trailer kan gøre for dig. En konfigurator, som er nem at bruge og med alle modeller og accessoires i 3D, hjælper dig med at vælge den trailer, som passer til dig, og er bedst egnet til dine arbejdsopgaver og/eller aktiviteter. Vær opmærksom på den rigtige vægt, rampesystem, ladet og typen af trailer. Du kan bl.a. overveje en ladtrailer, en multifunktionstrailer, en tiptrailer eller en motorcykel trailer.  

I sidste ende er det dig, som skal bruge den, så det er mest praktisk, når traileren imødekommer din krav. Du kan rådføre dig med en forhandler, så du kan træffe det rigtige valg i din situation. På den måde er valget hurtigt truffet.