Eduards Trailer Factory BV

Antoine César Becquerelstraat 11

3920 Lommel

Belgien

Driftsleder: Eduard Saris 

Indholdsansvarlig: Eduard Saris

Register over juridiske personer [RPR] nr.: 91302

Telefon +32 14 82 01 15

E-Mail: saris@eduard.nl

MOMS: BE0474.847.167

Betingelser for brug 

Webstedets indhold

Ophavsmanden påtager sig intet ansvar for oplysningerne rigtighed og aktualitet, fuldstændighed eller kvalitet. Erstatningskrav mod ophavsmanden, som vedrører materielle eller immaterielle skader forårsaget af brug eller manglende brug af de oplyste oplysninger eller ved brug af ​​ukorrekte og ufuldstændige oplysninger, er udelukket. 

Alle tilbud og priser er uforpligtende og ikke bindende. Billeder, fotos, videoer og 3D-gengivelser kan indeholde tilbehør og muligheder, der ikke tilbydes som serieprodukter, ikke er tilgængelige i alle lande eller ikke længere er en del af det aktuelle produktassortiment. Billeder, fotos, videoer og 3D-gengivelser er vejledende, og kan afvige fra det virkelige produkt. Gengivelsen af farver og dele kan på webstedet afvige fra virkeligheden.  

Ophavsmanden forbeholder udtrykkeligt retten til at ændre, tilføje eller fjerne dele af webstedet eller hele platformen, eller at standse publicering midlertidigt eller permanent uden varsel eller meddelelse. 

Links 

Vores tilbud indeholder links til eksterne websteder tilhørende tredjeparter. Vi har ingen indflydelse på dette eksterne indhold. Af den grund kan vi ikke påtage os noget ansvar for dette eksterne indhold. De pågældende udbydere eller operatører, som disse websteder tilhører, er altid ansvarlige for indholdet på de linkede websteder. De linkede websteder kontrolleres for mulige lovovertrædelser på det tidspunkt, hvor linket bliver oprettet. Intet ulovligt indhold har kunnet påvises på det tidspunkt, hvor linket bliver oprettet. Vedvarende kontrol af indholdet på de linkede websteder er ikke rimelig uden konkrete beviser på en krænkelse. Så snart vi bliver opmærksomme på lovovertrædelser, fjerner vi omgående pågældende links. 

Ophavsret 

Indholdet og værkerne på dette websted, som er skabt af ophavsmanden, er ophavsretligt beskyttet. Reproduktion, redigering, distribution og enhver brug uden for ophavsrettens begrænsning kræver skriftlig tilladelse fra respektive ophavsmand eller skaber. Downloads og kopiering fra dette websted er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug. I det omfang indholdet på dette websted ikke er skabt af operatøren, respekteres tredjeparters ophavsrettigheder. Særligt tredjepartsindhold er mærket som sådan. Hvis du bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, bedes du give os besked. Så snart vi bliver opmærksomme på lovovertrædelser, fjerner vi omgående pågældende indhold. 

Denne ansvarsfraskrivelse skal betragtes som en del af den internetpublikation, som du er blevet henvist til. Hvis dele eller individuelle formuleringer af denne tekst ikke, ikke længere eller ikke fuldt ud svarer til de gældende juridiske forhold, forbliver de resterende dele af dokumentet upåvirket hvad angår indhold og gyldighed.