Kontakt os

Generelle spørgsmål

Har du et spørgsmål, og kan du ikke finde svaret på vores FAQ-side? For alle spørgsmål vedrørende support og reparation skal du sende en e-mail til support@eduard.nl.

Tekniske spørgsmål og rådgivning

Hvorfor vælger du en bag- eller tresidet tipvogn? Ønsker du en 6 m lang trailer, eller er 5 m allerede tilstrækkeligt? Hvilken type cylinder har denne trailer? Få rådgivning fra en autoriseret Eduard-forhandler i nærheden af dig. Vores forhandlere vil også besvare alle dine tekniske spørgsmål.

Oplysninger til privatpersoner

Kan jeg bestille direkte hos Eduards Trailer Factory?

Du kan hente information, købe og få servicering via vores godkendte salgssteder. Du kan finde en Eduard forhandler tættest på dig på https://www.trailers-eduard.dk/forhandler.

Hvor kan jeg besøge en Eduard forhandler?

Vores Eduard forhandlere er glade for at modtage dig på deres salgssteder. Du er velkommen til at besøge en af vores godkendte Eduard forhandlere! Du kan finde dem på https://www.trailers-eduard.dk/forhandler.

Kan jeg henvende mig til enhver Eduard forhandler efter køb?

Du kan altid henvende dig til dit Eduard salgssted, men også til vores godkendte Eduard salgssteder i Europa og Schweiz. Find en Eduard forhandler i nærheden af dig på https://www.trailers-eduard.dk/forhandler