Motorcykel trailer

Du vil selvfølgelig kunne transportere din motorcykel så sikkert som muligt. En trailer udstyret med holder til motorcykel er den bedste mulighed. På den måde udnytter du din ladtrailer optimalt. Holderen til motorcykel kan nemlig let fjernes således, at traileren også kan anvendes til andre formål. 

Størrelser og vægt

Motorcykel trailer

Mål  \ Vægt 750 1000 1350 1500 2000 2500 2700 3000 3500
256x150 1/2 1 1 1 2 2 2    
310x160 1/2 1 1 1 2 2 2 2  
506x200         2 2 2 2 2/3

1 - Enkeltakslet, 2 - dobbeltakslet,  
1/2 Fås som enkeltaksel eller dobbeltaksel
2/3 Fås som dobbeltaksel eller treakslet

Konfigurer din egen Eduard-trailer

Åbn konfigurator

Find en Eduard-forhandler i nærheden

Find en forhandler

Hvorfor vælge en Eduard trailer?

dealer
Forhandlernetværk
Altid en Eduard forhandler i dit område
Trailers
2300+ Motorcykel trailere
En passende trailer til enhver transport
tailor made
Håndlavet
Professionel in-house produktion
configurate
Konfigurer selv
Altid som du ønsker det med vores konfigurator

Fra multifunktionstrailer til motorcykel trailer

En trailer, der også kan anvendes til motorcykel, kalder vi en multifunktionstrailer. Du sammensætte en ladtrailer til en multifunktionstrailer, således den kan bruges til flere formål. Du vælger de korrekte mål på traileren til motorcykel alt efter ønsket størrelse, vægt og antal motorcykler.  

Hvis du ønsker du at transportere en enkelt motorcykel på traileren, er en ubremset trailer på 260 x 156 cm tilstrækkelig. Transport af to motorcykler gøres bedst med en bremset trailer på 310 x 160 cm, og for transport af op til seks motorcykler skal du bruge en trailer på 506 x 200 cm. 

Trailerne fra Eduard er desuden udstyret med læsserampe, der opbevares under ladet. Den er nemt at trække ud, når du skal læsse din motorcykel på traileren. Derefter skubber du rampen tilbage under ladet igen. 

Alles op een rij motortransporter

Alle fordele 

  • 1 | Galvaniseret chassis med fæstningsmuligheder
  • 2 | Nem at vedligeholde - ladgulv i ét stykke
  • 3 | Robust - A-mærket bremsesystem og aksler
  • 4 | Bekvemmelig - aluminiumsider, som kan klappes ned eller fjernes
  • 5 | Multifunktionel - Med læsserampe i chassiset
  • 6 | God synlighed - reflekterende tape med ECE104-kvalitetsmærke

Hvad er en motorcykel trailer? 

En motorcykel trailer er en ladtrailer med holder til motorcykel. En motorcykel skal være korrekt fastgjort under transport. Ved at anbringe en holder på traileren, kan motorcyklen fastgøres og transporteres sikkert og stabilt. Det garanterer både din egen sikkerhed, såvel som andres bilisters. Det er derfor vigtigt med en pålidelig motorcykel trailer.  

Hvordan omdanner du din multifunktionstrailer til en motorcykel trailer? 

Alle Eduard multifunktionstrailere er som standard udstyret med tovkroge på chassiset og fæstningsbøjler indvendigt i ​​traileren. Det er ofte tilstrækkeligt til én motorcykel. Ved flere motorcykler er det nødvendigt med flere fastgørelsespunkter på ladgulvet i multiplex med antislip. 

Der fås flere forskellige holdere til motorcykel. Vælg den holder, som bedst passer til din motorcykel. Bed en Eduard-forhandler om monteringsinformation. 

Tilbehør til motorcykel trailere

Ønsker du at beskytte din motorcykel med en presenning? Det er muligt.  Alle Eduard-trailertyper kan tilpasses yderligere efter dine ønsker med vores brede assortiment af tilbehør. 

Alle multifunktionstrailerens muligheder 

Udover som motorcykel trailer kan vores multifunktionstrailere også bruges til andre formål. Den ladtrailer kan nemlig omdannes til bl.a. maskintrailer og autotrailer. Ved hjælp af den praktiske læsserampe kan du nemt laste et lille køretøj som en motorcykel, quad eller en scooter på den højtbyggede trailer. Eduard tilbyder forskelligt tilbehør til din trailer, så den kan omdannes til motorcykel eller andre formål. 

Ønsker du at anskaffe en presenning til din trailer for at beskytte din motorcykel bedst muligt? Du køber også din presenning hos Eduard. Du kan se alt tilbehør til din ladtrailer på vores websted.  

Sammensæt selv din motorcykel trailer

Hos Eduard kan du sammensætte din motorcykel trailer helt efter ønske. Motorcykel trailere fås i forskellige størrelser, og kan udstyres med forskelligt tilbehør, bl.a. frontgitter, støddæmpere eller presenning. Du kan desuden vælge en læsserampe i aluminium i stedet for en læsserampe i stål fra en trailerstørrelse på 310 x 160 cm for mere brugerbekvemmelighed. 

Køb din motorcykel trailer hos Eduard

Du sammensætter nemt din motorcykel trailer med vores konfigurator.  Vælg ønsket størrelse, lastekapacitet, tilbehør osv. Du er hermed garanteret en sikker og brugervenlig trailer til transport af din motorcykel. 

Ønsker du mere information om trailere fra Eduard? Vi hjælper dig gerne med den rigtige løsning. Vores anerkendte forhandlere i din region står klar med personlig rådgivning. Bestil din motorcykel trailer i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.