Tiptrailere

En trailer med tip er den bedste løsning til transport af løs last. Denne tipbare ladtrailer er utrolig praktisk og kan sammensættes efter ønske. Tilføj tilbehør efter ønske, og vælg den rigtige størrelse og lastekapacitet.

Eduard tilbyder forskellige versioner - fra ubremsede eller bremsede, enkeltakslede eller dobbeltakslede trailere med bagtip til dobbeltakslede trailere med tresidet tip. Sammensæt hurtigt din tiptrailer til enhver opgave. 

Konfigurer din egen Eduard-trailer

Åbn konfigurator

Find en Eduard-forhandler i nærheden

Find en forhandler

Hvorfor vælge en Eduard trailer?

dealer
Forhandlernetværk
Altid en Eduard forhandler i dit område
Trailers
1400+ Tiptrailere
En passende trailer til enhver opgave
tailor made
Håndlavet
Professionel in-house produktion
configurate
Konfigurer selv
Altid som du ønsker det med vores konfigurator

Tre-sidet eller bagudvendt tipvogn 

Vi tilbyder to forskellige typer tipvogne, der har én tydelig forskel. Den bageste tipvogn giver mulighed for at læsse lasten direkte bagpå. Er du på udkig efter en trailer, der giver dig alle muligheder for at transportere din last og udføre dit arbejde? Så er den tresidede tipvogn perfekt. Ladegulvet på denne trailer kan tippe ikke mindre end 3 veje.

Tilbehør til tiptrailere

Er gittersider, frontgitter og/eller aftagelige sider praktisk for dig? Det er muligt. Alle Eduard trailere kan tilpasses yderligere efter dine ønsker med vores brede assortiment af tilbehør. 

Tilbehør

til tiptrailere

Gittersider
Loofrekken
Frontgitter
voorrek
Ramper
oprijplaten trailers
Støddæmpere
Schokdempers
Næsehjul
Neuswiel
Sideplader
Opzetborden
Støttebenssæt
Uitzetsteunen
Presenning
Huif kipper

Hvorfor en tiptrailer fra Eduard? 

Vi tilbyder trailere af højeste kvalitet, som også vil være en løsning til din opgave. Kipvognene kan tilpasses til dine behov og fås i en lang række størrelser og lastekapaciteter. 

Hvordan du end vælger at sammensætte din tiptrailer, har alle versioner et par vigtige egenskaber til fælles. Chassiset er galvaniseret og siderne er fremstillet i anodiseret aluminium. Lasten kan sikres ved anvendelse af de mange fastgørelsespunkter. Vælg en stærk trailer af høj kvalitet, der imødekommer de strenge krav hos en professionel bruger. Fremragende hydraulik, stærke profilrør og ladgulv i stål. Ved en trailer med tip op til 750 kg er ladgulv i stål valgfrit. 

Hvad er en trailer med tip? 

En trailer med tip er en trailer med tipbart lad. Du kan vælge en trailer med bagtip eller tresidet tip. Vi tilbyder en løsning til enhver opgave. Tiptrailere er velegnede til flytning af løs last som sand og grus. Tiptrailere fra Eduard fås med håndpumpe eller elektrisk styring af hydraulikpumpen. Det giver optimal brugernemhed. 

Hvis ønsket kan din trailer med tip udstyres med et ladgulv i stål for ekstra vedligeholdelsesnemhed. Det gør, at ladet er nemt at feje rent efter transport af løs last. For tiptrailere med en lasteevne på 1350 kg er stålladegulvet standard for ekstra sikkerhed og lasteevne.

MÅL + VÆGT

Med bagtip
Med tresidet tip
Mål 750 1350 1500 1800 2000 2500 2700 3000 3500 kg
231x145                
251x145            
256x150      
311x160          
311x180          
Mål 2000 2500 2700 3000 3500 kg
311x160    
330x180  

Tiptrailere, som kan sammensættes efter ønske  

Med vores konfigurator sammensætter du let din trailer med tip. Her kan du angive ønsket størrelse, ideelle lastekapacitet og tipretning. Du kan også tilføje det nødvendige tilbehør. På den måde sammensætter du din ideelle ladtrailer til en konkurrencedygtig pris. 

En trailer med tip er egnet til mange formål. Du kan f.eks. tilføje gittersider til din trailer med tip for at lette transport af blade og haveaffald. Ekstra høje sider er et godt valg, når du ofte flytter løs last. Du har også mulighed for at tilføje en læsserampe. Så kan du bruge traileren som maskintrailer

Bestil din trailer med tip hos Eduard

Med en trailer med tip fra Eduard er du garanteret brugernemhed, kvalitet og sikkerhed. Ønsker du rådgivning om den bedste trailer med tip til din opgave? Vores forhandlere står klar til at hjælpe dig. Baseret på dine ønsker og krav sammensætter forhandleren en trailer med tip, som imødekommer dine forventninger. Inklusive tilbehøret, som gør transport endnu nemmere. 

Fordelene ved Eduard

Chassis trailer

Galvaniseret

Fuldt svejset og varmgalvaniseret chassis, der kan klare enhver opgave.

Controls

Komfort

Vælg mellem manuel, elektrisk eller trådløs betjening.

Loofrekken 3OB

Lav vedligeholdelse

Fra 1350 kg, monteret med en gulvplade i stål som standard.

Versteviging

Ekstremt stærk

Ekstra forstærkning ved den nederste ramme for at sikre optimal tippning af din last

Assen_Alko

Robust

Eksklusiv brug af bremsesystemer og aksler af A-mærket. (KNOTT & AL-KO)

tape trailers

Sikkerhed

Meget synligt refleksbånd med ECE104-kvalitetsmærke.