Tiptrailere

En trailer med tip er den bedste løsning til transport af løs last. Denne tipbare ladtrailer er utrolig praktisk og kan sammensættes efter ønske. Tilføj tilbehør efter ønske, og vælg den rigtige størrelse og lastekapacitet.

Eduard tilbyder forskellige versioner - fra ubremsede eller bremsede, enkeltakslede eller dobbeltakslede trailere med bagtip til dobbeltakslede trailere med tresidet tip. Sammensæt hurtigt din tiptrailer til enhver opgave. 

Alle muligheder ved en tiptrailere

Vi har trailere af den højeste kvalitet, og kan også tilbyde en løsning til din opgave. Tiptrailere kan sammensættes efter ønske, og kan leveres i adskillige længder og lastekapaciteter. Tiptrailere er desuden anvendelige som multifunktionstrailere til andre formål. 

Hos Eduard tilbyder vi forskellige trailertyper med tip. Trailerne med tip fra Eduard har lastekapacitet fra 750 kg til 3.500 kg, og kan leveres med en længde på op til 330 cm. Det giver dig mulighed for at sammensætte en tiptrailer, som kan bruges til flere formål. 

Trailer med bagtip

Leder du efter en tipvogn bagtil? Til transport af haveaffald, sten eller andre løse ting? Hos Eduard finder du bagklapvogne i forskellige størrelser og vægte. Se de forskellige muligheder i tabellen nedenfor.

Mål og vægt 750 1000 1350 1500 1800 2000 2500 2700 3000 3500
256x150 2   1 1 1 2 2 2    
311x160 2         2 2 2 2  
311x180           2 2 2 2 2

1 - Enkeltakslet, 2 - dobbeltakslet 1/2 Fås som enkeltaksel eller dobbeltaksel

Trailer med tresidet tip

Leder du efter en trailer, der giver dig alle muligheder for at transportere din last – og få arbejdet gjort? Så er tre-vejs tipperen perfekt. Lastegulvet på denne trailer kan tippe i ikke mindre end 3 retninger. Se de forskellige versioner af vores tre-vejs tipvogn i tabellen nedenfor.

Mål og vægt 750 1350 1500 2000 2500 2700 3000 3500
311x160       2 2 2 2  
330x180       2 2 2 2 2

2 - Dobbeltakslet

Hvorfor vælge en Eduard trailer?

icoon dealer
Forhandlernetværk
Altid en Eduard forhandler i dit område
Kippers
1400+ Tiptrailere
En passende trailer til enhver opgave
icoon handmade
Håndlavet
Professionel in-house produktion
Icon configure
Konfigurer selv
Altid som du ønsker det med vores konfigurator

Alle fordele 

Vores tiptrailere er af højeste kvalitet. På denne måde kører du altid med en pålidelig og sikker trailer. Alle fordele på et øjeblik:

  • 1 | Robust - A-mærket bremsesystem og aksler
  • 2 | Bekvemmelig - manuel, elektrisk eller med fjernbetjening
  • 3 | Galvaniseret chassis med fæstningsmuligheder
  • 4 | Pålidelig - stærke profilrør
  • 5 | Nem at vedligeholde - ladgulv i stål (valgfrit)
  • 6 | God synlighed - reflekterende tape med ECE104-kvalitetsmærke
kipper alles op een rij

Hvorfor en tiptrailer fra Eduard? 

Hvordan du end vælger at sammensætte din tiptrailer, har alle versioner et par vigtige egenskaber til fælles. Chassiset er galvaniseret og siderne er fremstillet i anodiseret aluminium. Lasten kan sikres ved anvendelse af de mange fastgørelsespunkter. Vælg en stærk trailer af høj kvalitet, der imødekommer de strenge krav hos en professionel bruger. Fremragende hydraulik, stærke profilrør og ladgulv i stål. Ved en trailer med tip op til 750 kg er ladgulv i stål valgfrit. 

Tilbehør til tiptrailere

Er gittersider, frontgitter og/eller aftagelige sider praktisk for dig? Det er muligt. Alle Eduard trailere kan tilpasses yderligere efter dine ønsker med vores brede assortiment af tilbehør. Derudover har vi forskellige andre typer trailere i vores assortiment, fra multifunktionstrailere  til ladtrailere

Konfigurer din egen Eduard-trailer

Åbn konfigurator

Find en Eduard-forhandler i nærheden

Find en forhandler

Hvad er en trailer med tip? 

En trailer med tip er en trailer med tipbart lad. Du kan vælge en trailer med bagtip, tosidet tip eller tresidet tip. Vi tilbyder en løsning til enhver opgave. Tiptrailere er velegnede til flytning af løs last som sand og grus. 

Tiptrailere fra Eduard fås med håndpumpe eller elektrisk styring af hydraulikpumpen. Det giver optimal brugernemhed. 

Hvis ønsket kan din trailer med tip udstyres med et ladgulv i stål for ekstra vedligeholdelsesnemhed. Det gør, at ladet er nemt at feje rent efter transport af løs last. Tiptrailere fra 750 kg kommer som standard med ladgulv i stål for ekstra sikkerhed og lastekapacitet. 

Tiptrailere, som kan sammensættes efter ønske  

Med vores konfigurator sammensætter du let din trailer med tip. Her kan du angive ønsket størrelse, ideelle lastekapacitet og tipretning. Du kan også tilføje det nødvendige tilbehør. På den måde sammensætter du din ideelle ladtrailer til en konkurrencedygtig pris. 

En trailer med tip er egnet til mange formål. Du kan f.eks. tilføje gittersider til din trailer med tip for at lette transport af blade og haveaffald. Ekstra høje sider er et godt valg, når du ofte flytter løs last. Du har også mulighed for at tilføje en læsserampe. Så kan du bruge traileren som maskintrailer

Bestil din trailer med tip hos Eduard

Med en trailer med tip fra Eduard er du garanteret brugernemhed, kvalitet og sikkerhed. Ønsker du rådgivning om den bedste trailer med tip til din opgave? Vores forhandlere står klar til at hjælpe dig. Baseret på dine ønsker og krav sammensætter forhandleren en trailer med tip, som imødekommer dine forventninger. Inklusive tilbehøret, som gør transport endnu nemmere. 

På vores websted finder du en masse information, men du kan også hente rådgivning om trailere med tip hos en anerkendt forhandler tæt på dig. Forhandleren giver ekspertrådgivning og fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om vores tiptrailere, så du kan træffe det rigtige valg. Sådan finder du hurtigt og pålideligt en trailer med tip til din opgave.