Trailere

Køb trailer

Søger du en sikker og brugervenlig trailer? Eduard tilbyder et bredt assortiment af trailere i forskellige versioner. Vi har også en løsning til din opgave. Læs her alt om de forskellige trailertyper, så du kan vælge den rigtige.  

Ladtrailere 

En ladtrailer er en trailer, hvor hjulene er anbragt under ladet i stedet for på siden som ved en lavtbygget trailer. Det gør den ladtrailer meget alsidig og nem at manøvrere. Desuden er en ladtrailer højere end en lavtbygget trailer og egnet til flere formål. De ladtrailere i vores assortiment varierer fra ubremsede enkeltakslede trailere til bremsede treakslede trailere. Med denne type trailer er du helt dækket ind. 

Multifunktionstrailere 

Multifunktionstrailere kan bruges som en almindelig trailer, men er også egnet til transport af f.eks. biler og maskiner. Med læsserampe er det nemt at anbringe køretøjer og maskiner på traileren. Vores multifunktionstrailere er udstyret med opbevaringsrum under ladet, så du altid har læsserampen ved hånden. Multifunktionstrailerne i vores assortiment fås i forskellige størrelser med en længde op til 6 meter og med en brutto lastekapacitet fra 750 kg til 3.500 kg. 

Trailere med tip 

Trailere med tip er trailere med et lad, som kan tippes — ideel til flytning af løs last som sand eller grus. Trailere med tip fra Eduard fås med håndpumpe eller elektrisk styring af hydraulikpumpen. Du kan desuden vælge et lad, som tippes bagud eller tilmed et lad, som kan tippes til tre sider. Sammensæt hurtigt din trailer med tip. 

Autotrailere 

Trailerne fra Eduard er yderst velegnede som autotrailer. Idet trailerens hjul er anbragt under ladet, kan du udnytte ladets fulde bredde til transport af f.eks. en bil. Disse trailere er desuden udstyret med læsserampe, som kan opbevares under ladet. Autotrailerne i vores assortiment fås i længder op til 6 meter og med en brutto lastekapacitet fra 1.000 kg til 3.500 kg. 

Maskintrailere 

Maskintrailere er trailere med ekstra mulighed for transport af maskiner og andre køretøjer med brug af læsserampe og vippesystem. Læsserampen er lige så bred som traileren, hvilket gør lastning og losning af maskiner og køretøjer utrolig nemt. Andre trailere kan også tilpasses helt efter dine ønsker. 

Motorcykel trailere

Trailerne i vores assortiment kan også tilpasses som motorcykel trailer. Ved at montere en sikker holder til motorcyklen kan traileren hurtig omdannes til en motorcykel trailer. Traileren er udstyret med læsserampe, og kan desuden nemt omdannes til en almindelig højtbygget trailer ved at fjerne holderen til motorcyklen. Meget multifunktionelt! 

Køb din trailer hos Eduard 

Trailere fra Eduard kan tilpasses helt efter dit ønskes. Du kan nemt bestille en trailer, der er velegnet til enhver form for transport. Med vores konfigurator sammensætter du let din ideelle trailer. Trailerne er meget brugervenlige, og fås til en konkurrencedygtig pris. 

Ønsker du mere information om trailere fra Eduard? Besøg en anerkendt forhandler tæt på din bopæl, og få svar på dine spørgsmål. Har du stadig spørgsmål? Vi hjælper dig gerne med den bedste løsning til netop dig. 

 

Konfigurer din egen Eduard-trailer

Åbn konfigurator

Find en Eduard-forhandler i nærheden

Find en forhandler