Eduard Smart, nemt og pålideligt

Der er godt 100 ansatte hos Eduard’s Trailer Factory i Lommel i Belgien, 40 kilometer syd for Eindhoven. I produktionshallen på 18.000 m2 og på det enorme udendørs område arbejdes der dagligt hårdt med meget præcis samling af de rigtige dele til forskellige typer af trailere. Det er bl.a. ladtrailere, multifunktionstrailere, tiptrailere og motorcykel trailere. På kontoret arbejder 15 ansatte effektivt med at levere hurtig service af høj kvalitet til kunderne. 

Aanhanger

10.000+
modeller

Stilstand er tilbagegang  

Eduard er vedvarende opmærksom på slutbrugernes behov; især inden for sektorerne byggeri, landskabspleje, gartnervirksomhed, haveanlæggelse, biltransport og motorsport. Med store og små innovationer imødekommer vi deres ønsker. Ofte er vi tilmed på forkant med disse ønsker. Idet stilstand er tilbagegang. Det gælder ikke for vores trailere, men for vores virksomhed generelt. 

Keuze

Sammensæt
en trailer

Smart valg 

Fremstilling af fremragende trailere; der kan aldrig blive for mange. Vores styrke ligger i kombinationen, som vi har aflastet vores kunder med i 20 år: Et enormt bredt assortiment, topmaterialer, en konkurrencedygtig pris og god service. 

Med mere end 10.000 mulige varianter går vi langt for at kunne levere kundespecifikke trailere. Forhandlerne værdsætter, at de kan betjene deres kunder med vores assortiment og imødekomme enhver anmodning. Det gør Eduard til et smart valg.