Eduard. Håndværk, kvalitet og stolthed

Eduards Trailer Factory (ETF), almindeligvis kendt som Eduard, er en familievirksomhed, der blev grundlagt i 2001. Eduard har specialiseret sig i udvikling, produktion og montering af bremsede og ubremsede trailere som f.eks. fladvogne og tiptrailere. I vores højteknologiske produktionsområde på 18.000 m2 arbejder 150 medarbejdere hver dag på at sammensætte din Eduard.

2023, et år i tal

dealer netwerk
326 Eduard-forhandlere
sikrer, at din Eduard bliver leveret hurtigt.
trailers
19.326 trailere
produceret og solgt inden 2023.
configuratie
10.000+ forskellige
trailere konfigureret og produceret.
produceren
152 medarbejdere
med hver deres kompetencer.

Hvad laver Eduard?

Laver gode trailere, det kan flere. Vores styrke ligger i den kombination, som vi har aflastet vores kunder med i mere end 20 år. Eduard tilbyder et enormt bredt program, topmaterialer, en konkurrencedygtig pris og god service. 

Med mere end 10.000 mulige variationer går vi ret langt i at levere skræddersyede trailere. Eduard-forhandlere sætter pris på, at de med vores program kan betjene enhver kunde og opfylde ethvert ønske. Det gør Eduard til det smarte valg.

18.000 M2 HØJTEKNOLOGISK PRODUKTION

Eduard-produktionslinjerne er specielt udstyret til at producere hver enkelt Eduard med samme omhu og opmærksomhed, hurtigt og effektivt. Det giver os mulighed for at levere din Eduard til din lokale forhandler på ingen tid.

Eduard productie

INNOVATION OG VÆKST

Teamet af tekniske specialister hos Eduard er konstant i gang med at innovere. Ved at kombinere vores viden og erfaring med feedback fra vores forhandlere og slutbrugere, kan vi hurtigt reagere på nye ønsker og muligheder på markedet.

Takket være de fleksible produktionslinjer og vores online-konfigurator kan innovationer implementeres hurtigt.

Eduard bordenmachine

Vi er Eduard

Over 150 entusiastiske Eduard-medarbejdere. Arbejder hver dag for at levere din Eduard så hurtigt som muligt med ekstrem præcision. Hver med deres egen passion, individualitet og håndværk. Fra ordre til afsluttende inspektion. Fra det grundlæggende til detaljerne. Alt med lige stor opmærksomhed og respekt.