Ubremset dobbeltakslet - ladtrailer

256 x 150 cm | Ladtrailer | til 750 kg | ubremset | 30 cm høje alu-sider 

Søger du en solid og alsidig ladtrailermodel til daglig transport. Så bør du vælge en ubremset dobbeltakslet ladtrailer. Med denne model transportere du nemt en last op til 750 kg, og du behøver kun at have B-kørekort. Takket være de to aksler er denne model desuden utrolig stabil, og kan anbringes vandret, når den er frakoblet. Med aftagelige, foldbare sider kan du laste og losse fra alle sider. Det gør en ubremset dobbeltakslet ladtrailer egnet til mange opgaver. 

Hvorfor en ladtrailer 

Den store fordel ved en ladtrailer er hjulenes placering. De er nemlig anbragt under ladet. Ved en lavtbygget trailer er de fire hjul anbragt på siden af ladet, hvilket reducerer ladets samlede overflade. Den dobbeltakslede ladtrailers fire hjul er anbragt under ladet, således du kan anvende ladet fulde bredde til transport. 

Ladtrailere har generelt og en bedre vejkontakt på grund af hjulenes placering, og er nemmere at manøvrere. Smalle veje og ramper navigeres så let som ingenting. 

Den rigtige ladtrailer til dig 

Ladtrailere fra Eduard er som standard udstyret med nok fastgørelsespunkter og gulvplade i multiplex med anti-slip i ét stykke. Det stærke chassis sørger for ekstra sikkerhed, og du sikrer og beskytter din last med tovkrogene. Dertil er det også muligt at tilføje en læsserampe til din ladtrailer. Det gør lastning og losning endnu nemmere. Læsserampen kan anbringes foldet under ladet, så du altid har den ved hånden under lastning og losning.

Du kan også nemt tilføje ekstra tilbehør til din trailer. Sammensæt din ladtrailer helt efter ønske, så du kan udføre de opgaver, du har for øje.  

Oversigt over lette og klassiske Eduard trailere:

Størrelse  Senzimir-galvaniseret  Skruet  Varmgalvaniseret  Svejset 
250x145 x x    
256x150     x x
310x160     x x

Konfigurer din egen Eduard-trailer

Åbn konfigurator

Find en Eduard-forhandler i nærheden

Find en forhandler
750 kg
750 kg
250x140 - 311x160 cm
250x140 - 311x160 cm
120+ Modellen
120+ Modellen
Personaliseer
Personliggøre

Tilbehør til ubremsede dobbeltakslede ladtrailere