Bremset enkeltakslet autotrailer

Multifunktionstrailer | til 1.800 kg | bremset | 10 cm høje alu-sider 

Søger du en multifunktionel løsning til transport af din bil? Med en bremset enkeltakslet autotrailer fra Eduard kan du ikke kun transportere din bil sikkert, du har også en multifunktionel trailer, som er egnet til andre formål. Tilføj håndspil, presenning og/eller støddæmpere til din autotrailer, og skab en løsning, som imødekommer alle dine ønsker og krav.   

Ladtrailer som autotrailer 

Autotrailerne fra Eduard er grundlæggende multifunktionelle ladtrailere. Det betyder, at trailerens hjul er anbragt under ladet. Det fremmer trailerens lastekapacitet såvel som mobilitet og funktion. Ladet er udført i multiplex af høj kvalitet i ét stykke, og alle autotrailere har som standard et stærkt galvaniseret chassis og aftagelige 10 cm høje side i aluminium.  

Læsserampen kan anbringes foldet under ladet, så du altid har den ved hånden under lastning og losning. 

Nem og sikker transport af din bil 

En bremset enkeltakslet autotrailer er særdeles velegnet til transport af én bil. Størrelsen på denne autotrailer er nem at overskue, hvilket gør mobilitet optimal. Derudover udstyres alle autotrailere fra Eduard med fæstningsbøjler og tovkroge, så du altid kan køre afsted med en fornemmelse af sikkerhed. 

Er en bremset enkeltakslet autotrailer noget for dig? Eller søger du en autotrailer med større lastekapacitet? Hvis du ønsker at transportere større biler, anbefales du at vælge en bremset dobbeltakslet trailer eller tilmed en bremset treakslet trailer. Hvad end du søger, har Eduard en løsning. Sammensæt nemt din egen autotrailer med konfiguratoren, og beregn hurtigt prisen på din trailer.

Konfigurer din egen Eduard-trailer

Åbn konfigurator

Find en Eduard-forhandler i nærheden

Find en forhandler

Tilbehør til autotrailere