Vipbar dobbeltakslet autotrailer

Søger du en alt-i-en-løsning til transport af din bil? Så bør du vælge en vipbar treakslet autotrailer. Denne vipbare dobbeltakslede autotrailers meget høje brugervenlighed og exceptionelle pålidelighed gør den til et populært valg. 

Dimensioner og vægte

Vores vipbare dobbeltakslede biltransportere fås i forskellige størrelser og nyttelast. Alt efter hvilken type bil du ønsker at transportere, kan du vælge mellem forskellige dimensioner fra 406 x 200 cm til 606 x 220 cm og lasteevner fra 2000 kg til 3500 kg. Så du kan altid regne med en pålidelig løsning til transporten af ​​din bil.

car transporter

Adgangsvinklet biltransporter

Fordelen ved en vippevogn med ramper er, at denne trailer er velegnet til næsten alle typer biler. Det unikke vippesystem sikrer en lille indflyvningsvinkel på 4,7° til 9°, hvilket forhindrer skader på biler med lavt hjulophæng. Med håndpumpen kan du nemt aktivere vippesystemet, og du kan hurtigt og nemt køre din bil op på biltransporteren. Se den tekniske tegning af denne 506 cm lange biltransporter med en rampevinkel på 5,6°.

technische tekening

Fordele ved en Eduard Car Transporter

Uanset hvordan du sammensætter din vippe Eduard biltransporter, har alle varianter et par vigtige funktioner til fælles. Det flade læssegulv er lavet af en krydsfinergulvplade i ét stykke med et skridsikkert lag. Vi forsyner også enhver biltransportør med tilstrækkelige sikringsbeslag til at sikre din last optimalt. Derudover er der plads under læssegulvet til ramperne, så du altid har dem lige ved hånden.

Vipende biltransporter med forhæng

Vil du beskytte din last ekstra? Vælg derefter at tilføje en kaleche til din biltransporter. Hermed er din bil også fuldt beskyttet mod vind og vejr under rejsen. Vidste du, at vores skydepresenninger fås i forskellige højder og farver?

Se traileren i 3D
Huif Autotransporter