Bremset dobbeltakslet tiptrailer

256x150 cm til 311x180 cm | fra 750 til 3.500 kg | Håndpumpe, elektrisk eller trådløs

Søger du en tiptrailer med en lastekapacitet op til 3.500 kg? Den bremsede dobbeltakslede trailer med bagtip er pålidelig, funktionel og har stor lastekapacitet. Det gør traileren særdeles egnet til transport af løs last, hvor vægten hurtigt kan løbe op. Med denne bremsede dobbeltakslede trailer med tip er du garanteret på en løsning af høj kvalitet til dine transportopgaver. 

En trailer med bagtip er en ladtrailer, som er udstyret med enkeltsidet tipfunktion. Ladet kan tippes med en elektrisk styret hydraulisk pumpe, hvilket gør losning af lasten utrolig nemt. 

Den rigtige tiptrailer til enhver opgave 

Med en tiptrailer er du dækket helt ind. Du kan f.eks. vælge at tilføje gittersider til din tiptrailer til transport af planter, små træer og haveaffald. Eller udstyre din trailer med tip med ekstra høje aftagelige sider, så du kan flytte et stort læs sand eller grus på én gang. Takket være alsidigheden ved en tiptrailer og de mange muligheder, som Eduard tilbyder, kan du tilpasse din trailer til den ideelle løsning til din opgave. 

Høj kvalitet og stor pålidelighed 

En bremset dobbeltakslet trailer med bagtip fra Eduard gør, at du kan udføre din transportopgave sikkert og nemt. Vi garanterer trailere med tipsystem af højeste kvalitet, og tilbyder fremragende service. Alle vores tiptrailere er som standard udstyret med fæstningsbøjler i ladgulvet og tovkroge på chassiset for optimal sikkerhed. Derudover er alle tiptrailere med en lastekapacitet på 1.000 kg eller mere som standard udstyret med en ladgulv i stål. 

Med konfiguratoren kan du selv tilføje det tilbehør, som du har behov for. Sådan sammensætter du en tiptrailer, som passer helt til dine ønsker. 

Konfigurer din egen Eduard-trailer

Åbn konfigurator

Find en Eduard-forhandler i nærheden

Find en forhandler
750 kg - 3500 kg
Fra 750 kg til 3500 kg
256x160 - 310x180 cm
256x160 - 310x180 cm
440+ Modellen
440+ Modellen
Personaliseer
Personliggøre

Tilbehør til bremsede dobbeltakslede tiptrailere