Bremset enkeltakslet tiptrailer

256x150 cm | fra 750 tot 1.800 kg | Håndpumpe, elektrisk eller trådløs

Med en trailer med bagtip får du en ladtrailer med tipbart lad. Bremsede enkeltakslede tiptrailere er yderst velegnede til flytning af løs last som sand, grus eller haveaffald. Losning af lasten er nemlig særdeles med det tipbare lad. Det hydrauliske tipsystem aktiveres med håndpumpen, således lasten glider af ladet ved losning. 

De bremsede enkeltakslede tiptrailere er alle udstyret med fæstningsbøjler i ladgulvet og tovkroge på chassiset. Alle trailere med tip med en lastekapacitet på 1.000 kg eller mere er som standard udstyret med et ladgulv i stål for ekstra brugernemhed og sikkerhed. Du kan vælge at tilføje et næsehjul, således din trailer med tip kan anbringes vandret efter frakobling.

Tipretning bagtil 

Ved denne trailertype med tip tippes lasten af ladet bagtil. Ønsker du en tiptrailer med to- eller tresidet tipretning? Det kan vi også levere. Det kan bl.a. være praktisk, når din last skal losses på svært tilgængelige steder. 

Med en trailer med bagtip er du i øvrigt dækket godt ind. Denne versions enkeltakslede chassis og beskedne størrelse giver traileren stor mobilitet. Hvis du vælger en større model med større lastekapacitet, kan det være en god ide at vælge flere tipretninger. 

Tilbehør 

Skal du bruge din trailer med tip til specifikke formål? Så kan du vælge at tilføje tilbehør, som gør brug endnu nemmere. F.eks. er gittersider ideelt ved professionel haveanlæggelse, og ekstra høje sider er praktisk ved transport af store læs sand eller grus. Sammensæt din tiptrailer helt efter eget ønske. 

Konfigurer din egen Eduard-trailer

Åbn konfigurator

Find en Eduard-forhandler i nærheden

Find en forhandler
750-1800 kg
750-1800 kg
256x150 cm
256x150 cm
90+ Modellen
90+ Modellen
Personaliseer
Personliggøre

Tilbehør til bremsede enkeltakslede tiptrailere