Bremset dobbeltakslet trailer med tresidet tip

311x160 cm til 330x180 cm | fra 2.000 kg til 3.500 kg | Håndpumpe, elektrisk eller trådløs

Søger du en trailer, som giver dig alle muligheder for at udføre din opgave? Så bør du vælge en bremset dobbeltakslet trailer med tresidet tip. Denne trailertype med tip har et lad, som kan tippes til tre sider. Det giver dig mulighed for nemt at losse din last - selv på svært tilgængelige steder eller steder med lidt plads til at manøvrere. 

En trailer med tresidet tip til alle dine opgaver 

En tiptrailere er særdeles velegnet til transport af løs last. Som f.eks. sand, grus, murbrokker eller haveaffald. Du kan losse din last uden besvær ved at tippe ladet til den side, som du ønsker at losse til. Du er ikke afhængig af kørselsretning, og du behøver aldrig at skulle vende traileren i umulige vinkler for at nå det korrekte losningssted. 

Takket være den elektrisk styrede hydrauliske pumpe kan du hurtigt tippe ladet. Ved en last op til 3.500 kg er det så let som ingenting. Med et ladgulv i stål kan løs last nemt glide, hvilket kun gør losning nemmere. Tilføj det ønskede tilbehør såsom ekstra høje aftagelige sider eller gittersider. 

Vælg den rigtige størrelse 

Vores bremsede dobbeltakslede tiptrailere fås i to forskellige størrelser. Den mindste version er 311 x 160 cm, og den største version 330 x 180 cm. Alt efter opgavetypen, som skal udføres, kan du nemt vælge størrelsen, som passer bedst. Hvis du er i tvivl, kan du altid søge rådgivning hos en af vores specialister eller en forhandler tæt på dig. 

Med en trailer med tresidet tip fra Eduard kan du regne med en trailer af den bedste kvalitet. Vi sørger for, at du kan køre sikkert afsted og udføre din opgave. 

Konfigurer din egen Eduard-trailer

Åbn konfigurator

Find en Eduard-forhandler i nærheden

Find en forhandler
750 kg - 3500 kg
Fra 750 kg til 3500 kg
310x160 - 330x180 cm
310x160 - 330x180 cm
340+ Modellen
340+ Modellen
Personaliseer
Personliggøre

Tilbehør til trailere med tresidet tip