En 8m ladtrailer klarer de mest omfattende opgaver

Hos Eduards Trailer Factory ved vi bedre end nogen anden, at visse opgaver kræver en meget specifik, tilpasset transportløsning. Fra bygge- og landbrugssektoren til brancher som event og bilindustrien. I hver branche er der opgaver, der er svære at udføre uden det rigtige udstyr. Derfor udviklede Eduards Trailer Factory 8 m ladtrailer traileren. En pålidelig trailer, der skiller sig ud med sin længde, multifunktionalitet og styrke. Så selv vores kunder med de største visioner kan nyde skræddersyede transportløsninger.

8m plateauwagen

Fra vores omfattende kundebase fik vi indsigt i en, indtil da, ubesvaret efterspørgsel efter en transportløsning til specifikke anvendelser, hvor størrelse og kapacitet er vigtige. Dette førte til en dybdegående markedsundersøgelse, der resulterede i skabelsen af vores nyeste 8 m ladtrailer trailer. En trailer, der opfylder behovene hos blandt andre fagfolk i byggebranchen, der skal flytte store mængder byggematerialer som træ, stål eller præfabrikeret beton, og sceneteknikere, der skal transportere lange stilladsstrukturer sikkert.

Specifikationer for 8m ladtrailer trailer:

  • Dimensioner: 806 x 220 cm, 806 x 240 cm, 856 x 220 cm og 856 x 240 cm
  • Samlet vægt: 3500 kg
  • Rampesystem: Ramper eller ramper og spil
  • Bremset: Ja
  • Aksler: 2 eller 3

In-house produktion sikrer konkurrencedygtige priser og kvalitet

Vores 8m ladtrailer trailere produceres i vores topmoderne fabrik, hvilket gør det muligt for os at opretholde fuld kontrol over udviklingsprocessen. Fra skitse til færdigt produkt. Tænk på ingeniører, der tager hensyn til styrke, holdbarhed og brugervenlighed ved hver levering, avancerede produktionsteknikker og mange års samarbejde med pålidelige partnere som Knott, AL-KO og Kokisken.

Takket være denne korte forsyningskæde står Eduard for kvalitet kombineret med de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Således sikrer vi altid, at alle vores kunder kan stole på en trailer, der opfylder deres behov, store som små.

+10 000 Variationen

Hos Eduard stræber vi efter at producere trailere, der ikke kun er funktionelle og pålidelige, men som også opfylder vores kunders specifikke krav. Skabelsen af den nye 8 m ladtrailer trailer er endnu et fint eksempel på den kontinuerlige vækst, der drives af vores netværk.

Se mere
Eduards Trailer Factory