Eduard-sortimentet udvides med en tresidet bremset tre-akslet tipvogn

Eduards Trailer Factory udfører løbende markedsundersøgelser og forsøger derefter at reagere på resultaterne. Vi bemærkede, at efterspørgslen efter robuste og alsidige transportmuligheder til tunge og løse laster fortsatte med at stige. Dette inspirerede os til at udvide vores produktsortiment yderligere, især sortimentet af tipvogne.

Driezijdige kipper

I denne blogpost kan du lære den tresidede bremset tre-akslede tipvogn at kende. Den ideelle tilføjelse til vores eksisterende to-akslede tipvogne. Denne nye tipvogn tilbyder flere vigtige nye fordele, såsom en højere lastekapacitet kombineret med mere stabilitet, hvilket er essentielt for krævende opgaver.

Snart konfigurerbar.

Specifikationer for den bremset tre-akslede, tre-siddede tipvogn

  • Dimensioner (LxB): 406 x 200 cm
  • Total vægt: 3500 kg
  • Lastegulvhøjder: 63, 66 eller 72 cm
  • Betjening: Elektrisk, trådløs og/eller manuel betjening
  • Bremset: Ja
  • Aksler: 3

Den bedste pris takket være high-tech produktion

Produktionsprocessen starter med udviklingen af et robust chassis, efterfulgt af montering af akslerne og de hydrauliske systemer. Derefter installeres lastegulvet, og vi tester tipvognen grundigt for at sikre, at den lever op til vores kvalitetsstandarder. Alt dette sker i vores high-tech fabrik i Lommel, hvilket betyder, at vi kan handle hurtigt og have fuld kontrol over hele processen.

Pålidelig og overkommelig

Takket være en optimeret in-house produktionsproces, pålidelige partnere og en stærk planlægningsmetode er vores fokus for denne trailer ikke kun på holdbarhed og brugervenlighed, men også på omkostningseffektivitet. Derfor kan du også få denne tresidede tipvogn til den bedste pris på markedet hos Eduards Trailer Factory.

Se mere
eduard productie